Anläggningen

Våra ridbanor

Alla medlemmar är välkomna att rida på banorna.  Det finns alltid någon bana som är ledig förutom när det är tävlingar. Belysning är förnärvarande urkopplad pga att säkringarna inte riktigt räcker till.

När du rider på banan. Alla medlemmar som fullföljer sin medlemsinsats rider gratis. Övriga medlemmar betalar 600 kr för hela säsongen (betalas på vårt bankgiro). Icke medlemmar som tränar för klubbens tränare betalar 60 kr/gång. Betalas i hålet i väggen på Friggeboden.

Ej medlemmar får rida vid enstaka tillfälle efter kontakt med en styrelsemedlem, kostar 60kr/gång.

Vattenslangar med spridare finns invid banorna. Alla får och ska vattna när det behövs. Hjälp till att skapa en bra ridmiljö för hästar och ryttare. Dammet är inte bra för någon.

Du som medlem ansvarar för att  anläggningen hålls i ett bra skick!

VIKTIGT!! Ta upp bommarna om du har använt hindren. Tänk även på att städa efter dig på parkeringen! Ta upp eventuell dynga, hö och strö och lägg på dynghögen. Se till att grindarna till banorna är upphakade så dom inte blåser sönder. Det behöver inte vara stängt.

Inga hästar vid cafeterian, sekretariatet och läktaren.

Anläggnings skiss:

Vi har en bra ridanläggning med permanenta dressyr och hoppbanor. Sekretariat, servering och toaletter finns intill ridbanorna.

På anläggningen finns också ett klubbrum med tillhörande kansli. Vi finns på Ervalla Gård i det lilla samhället Ervalla, 2 mil norr om Örebro.

Läktare och picknickbord finns intill banorna. Ange alt-text här.

På anläggningen finns också ett stall med nio boxar. Det är luftigt och högt i tak. Varje box har en sponsor. Stallet är tillgängligt för alla medlemmar när det inte är tävlingar. Efter du använt stallet se till att boxarna är mockade och att hela stallet är soppat och rent.

Här nedan syns vårt fina klubbrum, Glasverandan. På väggen hänger kort på många av de  lag vi haft i olika divisioner och rosetterna som lagen vunnit. Vi har även ett klubbkansli i samma hus.

Uppdaterad: 2017-11-12 13:32
Skribent: Susanne Gustavsson