Hoppa till sidans innehåll

Anläggningen


Våra ridbanor

Alla medlemmar är välkomna att rida på banorna.  Det finns alltid någon bana som är ledig förutom när det är tävlingar. Belysning är förnärvarande urkopplad pga att säkringarna inte riktigt räcker till.

När du rider på banan. Alla medlemmar rider gratis. Övriga betalar 600 kr för hela säsongen (betalas på vårt bankgiro). Icke medlemmar som tränar för klubbens tränare betalar 100 kr/gång. Betalas via swish 123 02 679 22.

Ej medlemmar får rida på anläggningen efter kontakt med en styrelsemedlem, kostar

100 kr/gång.  

Vattenslangar med spridare finns invid banorna. Alla får vattna vid behov. Hjälp gärna till att skapa en bra ridmiljö för hästar och ryttare. 

Viktigt! Ta upp bommarna från marken och plocka undan ev hinder du tagit fram. Tänk även på att städa efter dig på parkeringen och banorna! Se till att grindarna till banorna är upphakade så dom inte blåser sönder. Det behöver inte vara stängt. 

Inga hästar vid cafeterian, sekretariatet och läktaren.

 

 

Anläggnings skiss:   

 

 

Vi har en bra ridanläggning med permanenta dressyr och hoppbanor. Sekretariat, servering och toaletter finns intill ridbanorna.

På anläggningen finns också ett klubbrum med tillhörande kansli. Vi finns på Ervalla Gård i det lilla samhället Ervalla, 2 mil norr om Örebro.

 

Läktare och picknickbord finns intill banorna. Ange alt-text här.

 

 

På anläggningen finns också ett stall med nio boxar. Det är luftigt och högt i tak. Varje box har en sponsor. Stallet är tillgängligt för alla medlemmar när det inte är tävlingar. Efter du använt stallet se till att boxarna är mockade och att hela stallet är sopat och rent. 

 

 

Här nedan syns vårt fina klubbrum, Glasverandan. På väggen hänger kort på många av de lag vi haft i olika divisioner och rosetterna som lagen vunnit. Vi har även ett klubbkansli i samma hus.

Uppdaterad: 12 NOV 2017 13:32 Skribent: Louise Johansson

Thumbnail missing

 

sponsorhuset

 

facebook_logo


SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
Dyltabruk RF - Ridsport
Charlotte Åkerlind, KIls Bäcketorp 410
70592 Örebro

Besöksadress:
Ervalla gård
71895 Ervalla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info